Project management

Project management bij het ontwerpen en inrichten van kantoren

Het ontwerpen en inrichten van kantoren is vaak een groot project. Er gaat veel tijd zitten in de voorbereiding en de uitvoering van het vormgeven van een kantoor. Heeft u hiervoor geen tijd beschikbaar? Dan kunt u het volledige proces met een gerust hart overlaten aan Slimkantoorinrichten.nl. Hij kunnen u hierin volledig ontzorgen.

Projectleider voor het ontwerp en de inrichting van uw kantoor

Een goede coördinatie en aansturing zijn van essentieel belang om een groot project als het inrichten van kantoren te laten slagen. Een projectleider kan hierin van grote waarde zijn. Deze persoon is verantwoordelijk voor de volledige organisatie van het project en zorgt hierbij dat dit op de meest efficiënte wijze kan worden uitgevoerd. 

Als u het zelf (of uw facilitair manager) te druk heeft om een project als het ontwerpen en inrichten van uw kantoor te verzorgen, kunt u ervoor kiezen om gebruik te maken van de service van Slimkantoorinrichten.nl. Wij hebben een ervaren en vakkundige projectleider voor u beschikbaar die het gehele project voor u uit handen kan nemen van het ontwerp tot en met de uitvoering. We zorgen ervoor dat het kantoor op het afgesproken tijdstip wordt opgeleverd op de manier zoals dit is afgesproken. U heeft er géén omkijken naar en kunt u volledig richten op andere zaken. Uiteraard heeft u gedurende het project altijd de beschikking over een vaste contactpersoon die voor u beschikbaar is voor eventuele vragen met betrekking tot de voortgang van het project. Tevens zullen we u hier regelmatig over informeren.

Installatie en montage van kantoormeubelen

Ook als er een (interne) verhuizing voor de boeg staat kunt u ons benaderen voor ondersteuning. Onze projectmanagers kunnen ook dit project voor u uit handen nemen. U kunt ons ook benaderen als u extra “handjes” nodig heeft voor de installatie en montage van kantoormeubelen. We kunnen het meubilair voor u demonteren en op de nieuwe locatie weer voor u in elkaar zetten.

Als u ervoor gekozen heeft om bij ons uw nieuwe kantoormeubelen te bestellen, zit dit vaak al bij de prijs inbegrepen. Zoals u merkt kunnen we u volledig ontzorgen op dit gebied. Neem gerust contact met ons op om te informeren naar onze mogelijkheden.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »