Onderhoud

Onderhoud van uw kantoormeubilair

Veel kantoormeubelen bestaan uit bewegende delen. Het is van groot belang om deze delen periodiek even na te laten kijken en te onderhouden om te borgen dat u zo lang mogelijk gebruik kunt maken van uw meubilair. Hiervoor kunt u zeker bij Slimkantoorinrichten.nl terecht. Ons service team neemt al deze zorg voor u uit handen. Wij zorgen ervoor dat uw kantoormeubelen in goede conditie blijven.

De bewegende onderdelen van uw kantoormeubilair hebben een specifieke controle en onderhoudsbehoefte. Dit lijkt een kostenpost maar het tegendeel is waar. U kunt hiermee zelfs onnodig hoge kosten voor eventuele reparaties voorkomen! Het serviceteam van Slimkantoorinrichten.nl kan dit onderhoud voor u uitvoeren. We checken hierbij het meubel en smeren de bewegende onderdelen voor u. Tevens voeren we kleine reparaties uit. Uiteraard houden we u op de hoogte van onze bevindingen. Vanzelfsprekend kunnen onze service experts eventuele grotere reparaties ook voor u uitvoeren en denken we altijd met u mee wat de beste oplossing is.

Bureaustoel reinigen

Een andere service waarvoor u terecht kunt bij Slimkantoorinrichten.nl is het reinigen van bureaustoelen. Het is van groot belang dat een bureaustoel die intensief wordt gebruikt, regelmatig gereinigd wordt. Het is immers niet te voorkomen dat de zitting op den duur vies en onhygiënisch wordt. Naast de zichtbare vervuiling is er ook sprake van het ontstaan van onzichtbare vervuiling zoals huisstofmijt, huidschilfers en bacteriën. De zitting van een bureaustoel vormt immers een perfecte omgeving voor honderdduizenden huisstofmijten en andere micro-organismen om zich te ontwikkelen. Vooral mensen met astmatische aandoeningen ervaren snel last van deze vervuiling maar ook andere gebruikers van een vervuilde bureaustoel hebben sneller kans op klachten als eczeem, hooikoorts, verstopte neus, tranende ogen, jeukende huid en andere allergieën.

Uiteraard is het verstandig om de zitting van de stoel grondig uit te zuigen met de stofzuiger op de hoogste stand om de grootste problemen weg te nemen maar hiermee worden niet alle “problemen” weggenomen. Hiervoor is het ook zeker van belang om te kiezen voor een periodieke intensieve reiniging. Deze reiniging wordt uitgevoerd met behulp van diepreinigingsmachines. 

Door te kiezen voor een periodieke intensieve reiniging van uw bureaustoelen, kunt u langer op een prettige manier gebruik maken van deze zitvoorzieningen. Het is een relatief eenvoudige manier om stagnatie in werkprocessen als gevolg van lichamelijke klachten of zelfs ziekteverzuim terug te dringen. Voor deze periodieke intensieve reiniging kunt u terecht bij Slimkantoorinrichten.nl. Dit is één van de services die wij onze klanten aanbieden.

Onderhoudscontact van Slimkantoorinrichten.nl

Heeft u interesse in meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen met betrekking tot het onderhoud en intensief reinigen van bureaustoelen? Neem dan gerust contact met ons op. We bespreken graag onze mogelijkheden met u.

We kunnen onder andere onze opties met betrekking tot het afsluiten van een onderhoudscontract bespreken. U kunt hierin met ons afspreken dat we periodiek bij u langs komen voor het onderhouden en/of reinigen van uw bureaustoelen. De voorwaarden van het contract (de looptijd en het aantal meubelstukken) kunnen we in overleg vaststellen.

U kunt al bij Slimkantoorinrichten.nl een onderhoudscontract afsluiten vanaf €1,95 per maand (looptijd 3 jaar, minimaal 50 stoelen).

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »