Over ons

De mensen in ons slim ingerichte kantoor 

Slimkantoorinrichten.nl bestaat uit een team van vakmensen die zich gespecialiseerd hebben in het inrichten van werkplekken. We hebben allemaal lang genoeg op één of meer kantoren gewerkt om ervaren te hebben hoeveel belang een slimme inrichting van een kantoor heeft.

We hebben gezien hoeveel profijt een bedrijf hiervan kan hebben in diverse opzichten maar ook wat de gevolgen zijn als de inrichting van een kantoor niet meer aansluit bij een organisatie. 

Het bovenstaande inspireerde ons om Slimkantoorinrichten.nl op te zetten.

We halen véél voldoening uit de resultaten die we realiseren en vooral de reacties van de ondernemers hierop. We merken dat veel ondernemers het belang hiervan onderschatten en zich niet realiseren dat zelfs kleine wijzigingen in de inrichtingen voor grote veranderingen kunnen zorgen.

Daarnaast zien we dat veel bedrijven een beetje uit gewoonte gebruik maken van een bepaalde inrichting en hierin wat zijn “ingedut” ondanks dat er misschien veel verandering hebben plaatsgevonden met betrekking tot de bedrijfsprocessen. Wij geven u graag de “wake-up call”.

 

"Succesvolle bedrijven investeren in inspirerende werkomgevingen en het welzijn van hun werknemers”

Visie van Slimkantoorinrichten.nl

Onze visie is dat een medewerker beter zal presteren als deze persoon kan werken in een goede-, gezonde- en plezierige werkplek. 

Slimkantoorinrichten.nl helpt hierbij door het realiseren van mooie- en inspirerende werkomgevingen waarin mensen zich prettig voelen en optimaal kunnen presteren.    

We geloven dat een gezonde- en plezierige werkplek van groot belang is voor ieder bedrijf. Het bewijs wordt eigenlijk dagelijks geleverd: “Succesvolle bedrijven investeren in inspirerende omgevingen en in het welzijn van hun werknemers".

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »